top of page

Underhållning Trollkarl Stockholm


Igår gjorde jag ett väldigt trevligt jobb i Stockholm. Svensk Byggtjänst arrangerade ett företagsevent och anlitade mig som underhållare. Det är nu tredje gången jag jobbar för Svensk Byggtjänst, de måste vara väldigt nöjda med mitt jobb jag gör. Det mest speciella med eventet var dock platsen. Eventet var på fina VasaTeatern i Stockholm. Det var verkligen en fin Teater, med de absolut bästa möjligheterna. Joe Labero har bland annat kört sin show på just VasaTeatern under hösten. Kvällen började med 30 minuter mingeltrolleri för de 80 gästerna som var på plats. Härlig stämning och gästerna både skrattade och jublade. Efter huvudrätten var det dags för min scenshow, en del av gästerna hade sett mig innan, men för de flesta var det en ny upplevelse. Publiken var lite sega tills en början, inte så konstigt då de varit på konferens i 6 timmar under dagen. Men mot mitten av showen blev det fullt ös och vi avslutade verkligen showen på topp. Jag hade med mig min trevliga kollega Daniel Samuelsson, som hjälpte mig att filma under kvällen, jag hoppas där finns en del trevliga klipp jag kan använda mig av. Daniel stannade även efter mitt gig och vi delade med oss av många olika ideér vi hade, verkligen nyttigt att träffa andra trollkarlar. Allt som allt var det kanonkväll, som var väldigt givande, med mycket trolleri och trollerisnack. Kunden skickade följande meddelande dagen efter: "Fantastisk bra!! Vi är jättenöjda, hoppas även du är det. Tack för en imponerande show !" På återseende Stockholm, vi ses i februari igen! Jag hoppas det blir mer trolleriunderhållning på event och fester i Stockholm.

Comments


Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
bottom of page