top of page

Ny design på hemsidan! | Douglas Nordenbelt Magiker & Trollkarl


En snygg, fungerande och lättjobbad hemsida är A och O inom företagande tycker jag. Jag har kört på en del olika designer på min hemsida de senaste åren men aldrig varit riktigt nöjd. 100% nöjd tror jag aldrig att man kommer att bli, men just nu är jag nära. Den nya designen innehåller mer liv, snygga parallax-bilder, videobakgrund och mer bilder på mig in action. Det är också betydligt enklare att kontakta/boka mig, då antalet CTA har uppdaterats. En hemsida är alltid snyggast på datorn, där får du en helhetsbild av hemsidan och kan betydligt enklare hitta vad du letar efter. Är du inne på mobilen och tittar på min hemsida så märker du kanske inte en jättestor förändring, den största förändringen ser du bäst via en dator. Ta en titt och berätta gärna vad ni tycker!

 

Letar ni efter underhållning till event eller företagsfest? Douglas Nordenbelt trollkarl är tillgänglig för bokning till ert nästa arrangemang. Boka underhållning här!

תגובות


Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
bottom of page