top of page

Idrottsgalan 2018 - Underhållning Trollkarl


2018 är nu igång på allvar och januari startade med ett gäng trevlig gig. Jag tänkte berätta lite extra för er om ett av gigen. Nämligen Nordösta skånes idrottsgala 2018.

Idrottsgalan i Kristianstad har faktiskt varit med på min bucketlist på lokala gig som jag har velat göra ett tag. Nu 2018 blev det äntligen dags och vilken kväll det blev!

Jag tillsammans med Patrik Isaksson och Nanne Grönvall var artisterna för kvällen. Jag började med att köra trolleri vid borden under minglet, det var en härlig och förväntansfull stämning när jag bjöd på min magi. Det blev många skratt och en del tappade hakor för gästerna. Trolleri som underhållning på nära håll är unikt, man ser det ofta på TV men väldigt sällan live. Efter mitt mingeltrolleri drog galan igång på riktigt och prisutdelningen startade med fina priser. Först ut av artisterna var jag med magisk underhållning. Jag fick ett väldigt fint bemötande av publiken och trotts att de var över 700 i publiken hade jag bra kontroll på alla från början till slut. Jag kombinerade både trolleri och humor för att skapa bästa möjliga underhållning för eventet. På bilden ovan ser ni mig tillsammans med Sparbanken Skånes CEO, Bosse Bengtsson. Bosse gjorde ett lysande jobb på scenen, vi skrattade och hade väldigt kul tillsammans. Dagen efter galan uppmärksammades mitt framträdande lite extra med fina ord i Kristianstadsbladet. Såhär skrevs det: Kvällens frågetecken: Bosse Bengtsson, Sparbanken Skåne, fattade absolut ingenting när magikern Douglas Nordenbelt höll låda

Kvällens utropstecken: Douglas Nordenbelt. Joe Labero – släng dig i väggen. Tack Idrottsgalan och tack Kristianstadsbladet för de fina orden! Jag har gjort en liten film där ni kan följa med bakom kulisserna, ni hittar den video här.

 

Vill du boka underhållning till event, konferens eller fest? Trollkarl & Magiker Douglas Nordenbelt hjälper dig med oslagbar underhållning till ditt nästa arrangemang. Läs mer här.

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
bottom of page