top of page
BANNERWebsite.jpg

DOUGLAS NORDENBELT
MER ÄN BARA EN TROLLKARL

FINALIST I TV4:S TALANG 

"YOU ARE FABULOUS!" - LAGAYLIA FRAIZER

UNDERHÅLLNING TILL EVENT OCH FEST

Douglas Nordenbelt, magikern och underhållaren som tog svenska folket med storm efter sin succé i TV-programmet Talang. Bianca Ingrosso hyllade honom och sa "Det bäst jag har sett", till och med den mycket svårflörtade Alexander Bard fick vika sig för Douglas och beskrev hans magi som "Fräsch, ny och modern!". Med otrolig fingerfärdighet, en stor portion humor och interaktiv underhållning så får ni en unik upplevelse när ni bokar Douglas till ert nästa event.  

SHOWREEL - DOUGLAS NORDENBELT

SHOWREEL - DOUGLAS NORDENBELT

"JAG BLEV SJUKT IMPONERAD" - MIRIAM BRYANT

MINGELTROLLERI

Douglas erbjuder den perfekta isbrytaren som minglande trollkarl till ditt nästa event. Mingeltrolleri i samband med fördrinken eller under middagen blir garanterat en succé. Omöjlig magi & tankeläsning mitt framför ögonen på era gäster, allt på ett charmigt och underhållande sätt!

SCENSHOW

På scen blir det en interaktiv show från början till slut. Douglas som trollkarl får dina gäster att skratta, förundras och viktigast av allt, underhållas!Ett perfekt inslag vid konferens, företagsevent, kick-off m.m. Mer än bara en magishow. 

DSC07360_OFFLINE-1.jpg
DSC_4441.jpg

MAGISK KVÄLL

Kombinera mingeltrolleri med en scenshow. Börja med mingeltrolleri när dina gäster anländer till eventet eller precis efter förrätten. Avsluta sedan med en scenshow efter middagen eller till kaffet. En magisk kväll helt enkelt! 

BOKA EN MAGIKER SOM GÖR DITT EVENT TILL EN SNACKIS

"Så j*äkla bra! Du gjorde vår kväll!"
- Jens Palo, Volvo Penta AB 

DSC07332_OFFLINE-1.jpg

PROFESSIONELL UNDERHÅLLNING

DSC_4728_edited.jpg

Douglas är en av landets främsta och mest bokade magiker. Han har uppträtt på över 1000+ event, i över 10 olika länder och över 150.000 personer har sett Douglas magi live. Hos Douglas får du en professionell och erfaren magiker som skapar en minnesvärd upplevelse till ert nästa event. 

Douglas Nordenbelt är framtiden inom magin. Finalist i Talang, pristagare i Nordiska mästerskapen i trolleri och slutsålda egna shower.

KontataktLandningssida
KONTAKT

För att se om Douglas är tillgänglig för ditt event, kostnadsfri offert eller andra frågor, fyll i formulären nedan för ett snabbt svar. 

KONTAKTA

Douglas Nordenbelt
Info@nordenbelt.com

073-417 57 77


 

Meddelandet togs emot.

bottom of page