BANNERWebsite.jpg

Underhållning till Event och Fest

DOUGLAS NORDENBELT

MER ÄN BARA EN TROLLKARL

UNDERHÅLLNING TILL EVENT OCH FEST

Douglas Nordenbelt, magikern och underhållaren som tog svenska folket med storm efter sin succé i TV-programmet Talang. Bianca Ingrosso hyllade honom och sa "Det bäst jag har sett", till och med den mycket svårflörtade Alexander Bard fick vika sig för Douglas och beskrev hans magi som "Fräsch, ny och modern!" Med sin otroliga fingerfärdighet, sitt sätt att charma och förbrylla publiken så får ni en unik upplevelse när ni bokar Douglas till ert nästa event.  

DSC07360_OFFLINE-1.jpg
MagikerTalang.jpg

MINGELTROLLERI

Douglas erbjuder den perfekta isbrytaren som minglande trollkarl till ditt nästa event. Mingeltrolleri i samband med fördrinken eller under middagen blir garanterat en succé.
Omöjlig magi & tankeläsning mitt framför ögonen på era gäster, allt på ett charmigt och underhållande sätt!

SCENSHOW

På scen blir det en interaktiv show från början till slut. Douglas som trollkarl får dina gäster att skratta, förundras och viktigast av allt, underhållas!
Ett perfekt inslag vid konferens, företagsevent, kick-off m.m.
Mer än bara en magishow. 

MAGISK KVÄLL

Kombinera mingeltrolleri med en scenshow. Börja med mingeltrolleri när dina gäster anländer till eventet eller precis efter förrätten. Avsluta sedan med en scenshow efter middagen eller till kaffet. En magisk kväll helt enkelt! 

MINGELTROLLERI

Douglas erbjuder den perfekta isbrytaren som minglande trollkarl till ditt nästa event. Mingeltrolleri i samband med fördrinken eller under middagen blir garanterat en succé.Omöjlig magi & tankeläsning mitt framför ögonen på era gäster, allt på ett charmigt och underhållande sätt!

SCENSHOW

På scen blir det en interaktiv show från början till slut. Douglas som trollkarl får dina gäster att skratta, förundras och viktigast av allt, underhållas!Ett perfekt inslag vid konferens, företagsevent, kick-off m.m.Mer än bara en magishow. 

DSC07360_OFFLINE-1.jpg
MagikerTalang.jpg

MAGISK KVÄLL

Kombinera mingeltrolleri med en scenshow. Börja med mingeltrolleri när dina gäster anländer till eventet eller precis efter förrätten. Avsluta sedan med en scenshow efter middagen eller till kaffet. En magisk kväll helt enkelt! 

 

"Så j*äkla bra! Du gjorde vår kväll!"
- Jens Palo, Volvo Penta AB 

VARFÖR BOKA DOUGLAS?
 

Erfarenhet 

Douglas syns ofta på företagsmarknaden och underhåller kontinuerligt på event och fester över hela Sverige. Douglas utgår ifrån Blekinge men jobbar som trollkarl över hela Sverige, te x i Stockholm, Göteborg, Malmö, m.m. Douglas har också jobbat utomlands, han har gjort över 250 shower i Spanien och Grekland och har bland annat trollat under Fotbolls-EM 2016 i Frankrike för över 3000 personer. 
 

Enkel att jobba med

När du bokar Douglas kommer du märka hur enkel och professionell han är att jobba med. Från start till mål hjälper han dig att planera vad du vill uppnå och vad för underhållning som passar just ditt event bäst!


100 % Nöjdhetsgaranti
Douglas kan garantera dig att du blir nöjd med underhållningen. Om du mot förmodan inte skulle bli nöjd med Douglas så behöver du inte heller betala för underhållningen. 

KONTAKTA DOUGLAS

För att se om Douglas är tillgänglig för ditt event, kostnadsfri offert eller andra frågor, fyll i formulären nedan för ett snabbt svar. 

Douglas Nordenbelt
Info@nordenbelt.com

073-417 57 77

Meddelandet togs emot.