top of page

DOUGLAS NORDENBELT

"JAG ÄLSKAR ATT UNDERHÅLLA PUBLIKEN"

DSC_6125Beskuren.jpg

Douglas Nordenbelt är en trollkarl ifrån Sölvesborg, Blekinge. 

Han älskar trolleri, oavsett om det är på den stora scenen eller på det mindre eventet. Det absolut roligaste han vet är att få underhålla en publik. Underhålla er! 

 

Sedan starten utav Douglas karriär har han uppträtt på mängder utav ställen; allt från företagsevent, kick off, mässor, invigningar, bröllop till privatfester. 

Douglas har trollat för över 150 000 människor i över 10 olika länder, både på svenska och engelska. 

Han är flitigt anlitad av de största företagen i Sverige, IKEA, Tetra Pak, Elgiganten, Saab, Volvo, Lloyds Apotek, Swedbank och Ahlsell är bara några av de företag som anlitat Douglas. 

Douglas fick sitt stora genombrott när han 2018 medverkade i TV-programmet Talang. Där gjorde han stor succé och tog sig hela vägen till final. Bianca Ingrosso hyllade honom och sa "Det bäst jag har sett", till och med den mycket svårflörtade Alexander Bard fick vika sig för Douglas och beskrev hans magi som "Fräsch, ny och modern!"

Samma år som genombrottet i Talang så satte Douglas upp sin första helt egna soloshow "Welcome To My Life". En fullspäckad magishow om Douglas liv som sålde slut två gånger om.

 

Douglas har med åren växt och blivit en av landets populäraste trollkarlar. Han har en stort skara fans som följer honom och han har över 100 000 följare på sociala medier.

Trollerikarriären startade för ungefär 14 år sen i den magiska byn i Skåne, Bromölla. Rättare sagt vintern 2006 då Douglas såg en video på youtube där en kille lärde ut hur man kunde trolla bort en tandpetare. Den försvinnande tandpetaren har nu vuxit sig mycket större till stora och mer avancerade illusioner i scenshower.
Magin är fantastisk. 

bottom of page