top of page

Magiker Stockholm Underhållning på Arlanda


Magiker Stockholm

Förra veckan gjorde jag ett väldigt roligt gig på Arlanda i Stockholm. De senaste veckorna har det varit väldigt mycket trolleri i just Stockholm. Men denna gången var allting väldigt smidigt. 40 minuters biltur till Ronneby Airport och sen flyget direkt till Arlanda. Väl framme på Arlanda så var det dags att agera magiker och bjuda på en magisk scenshow till kunderna som har bokat underhållningen. Showen skulle framföras på engelska då det var både finska och svensk gäster. Men engelskan är inget problem för mig då jag tidigare jobbat utomlands med magi och då endast kört shower på engelska. Det roliga med att köra på engelska är att man kan använda sig av språket för att skämta mer under showen, vilket blev väldigt lyckat! Efter showen fick jag stanna kvar och bjuda på mängder med extra maginummer. Inget att klaga på, utan det var riktigt roligt då publiken var supertrevlig! Tack Eventkraft för ett väldigt trevligt event!

 

Boka Magiker i Stockholm? Då har du kommit rätt! Douglas Nordenbelt är en magiker ifrån Stockholm som erbjuder minnesvärd underhållning som engagerar och förbryllar. Läs mer om Douglas Nordenbelt här.

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
bottom of page