top of page

Trollkarl Göteborg - Årets roligaste jobb


Förra veckan var jag och trollade på Sjölog, ett event som arrangeras varje år i Göteborg. Sammanlagt var det 300 personer som skulle underhållas, jag fick agera både minglande trollkarl och bjuda på magiska inslag på scenen. Totalt hade jag tre inhopp på scenen då jag agerade trollkarl och alla var jätteroliga. Publiken var precis som man ville ha dom, engagerade, roliga och förbluffade! I slutet av showen gjorde jag mitt klassiska finalnummer och publiken var lyrisk, jag fick stående ovationer! Jag kan lugnt säga att detta var ett av de roligaste jobben på väldigt länge! Arrangören var jättenöjd med mitt arbete och jag fick ett väldigt trevligt mejl efter mitt framträdande: Douglas satte en riktigt guldkant på vårat event! Både hans scenshow och mingeltrolleri uppskattades stort av våran publik där man blev både extremt hänförd av hans skicklighet och likaväl blev man rikligt underhållen av hans humor! Kan starkt rekommendera Douglas till framtida event!- SJÖLOG 2017

 

Vill du boka Douglas Nordenbelt trollkarl & magiker i Göteborg? Läs mer här.

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
bottom of page