top of page
TROLLKARL.jpg

TROLLKARL-MAGIKER STOCKHOLM

UNDERHÅLLNING TILL FÖRETAGSEVENT

BOKA EN PRISBELÖNT TROLLKARL OCH MAGIKER TILL ERT NÄSTA EVENT I STOCKHOLM.

MAGI SOM FÅR ER GÄSTER ATT HÄPNA.

"EN AV SVERIGES BÄSTA MAGIKER.

DU ÄR EN STJÄRNA OCH DIN SHOW ÄR HELT MINDBLOWING!"
- EVENT MANAGER SMART EYES, HASAN KADDER

Boka trollkarl stockholm

ERT NÄSTA EVENT I STOCKHOLM ÄR I
TRYGGA HÄNDER

Vad har företag som Swedbank, Volvo, Elgiganten, IKEA, Tetra Pak gemensamt?
De har alla fått uppleva oförglömlig företagsunderhållning med Douglas Nordenbelt.

 
Boka en trollkarl i Stockholm som kan sin sak. Douglas har flera års erfarenhet och över 1000+ event i bagaget. Han är en av Stockholmsregionens mest bokade trollkarlar och har trollat i alla event-lokaler du kan tänka dig, Tele2 Arena, Globen, Münchenbryggeriet, Clarion Sign, Stockholmsmässan, Scandic Haymarket, Berns, Quality Hotel Friends är några av Douglas favoriter.  Douglas är en expert på att underhålla och trolla på företagsevent och få de att lyfta till nästa nivå. 

ÖVER 500+ 
NÖJDA KUNDER

Douglas har bokats flera gånger av de största företagen i Sverige och har uppträtt i de flesta lokalerna i Stockholm. 

Trollkarlar Stockholm
Trollkarl-magiker Stockholm

SE DOUGLAS IN ACTION

Få ett smakprov av Douglas från några av alla hans event. En trollkarl i Stockholm med högt tempo, mycket humor, stor publikinteraktion och magi som får era gäster att häpna. 

SHOWREEL - DOUGLAS NORDENBELT
Spela video

VAD KAN DOUGLAS ERBJUDA ER?

SCENSHOW

Att boka en scenshow med Douglas till ert nästa företagsevent i Stockholm är ett smart val för att göra din tillställning minnesvärd och underhållande. Douglas show är en fängslande form av underhållning som varvas med mycket humor och publikmedverkan.

Douglas har stor erfarenhet av stå på scen och har över 1000+ shower i bagaget. Han vet hur man underhåller en publik, oavsett om det är en show inför 50 personer eller för 5000. Douglas show går inte att beskriva i ord, den behöver upplevas live.

 

En scenshow är det perfekta valet om ni vill ha underhållning som lyfter ert till nästa nivå, oavsett om det är en gala, en företagsfest, ett avbrott i konferensen eller som middagsunderhållning till ett kundevent. 

Underhållning företagsevent Stockholm
Magiker Event Stockholm
Underhållning fest stockholm

MINGELTROLLERI

Mingeltrolleri innebär att Douglas trollkarlen rör sig fritt bland gästerna och utför små, häpnadsväckande trick på nära håll. Det är ett perfekt sätt att skapa en unik och minnesvärd upplevelse vid olika tillfällen, som företagsevent, ett mingel, en företagsfest, konferens och mässor.

Att boka minglande trollkarl till ditt event i Stockholm ger flera fördelar. För det första skapar det en avslappnad och underhållande atmosfär, där gästerna kan njuta av magiska ögonblick och samtidigt interagera med varandra. Dessutom fungerar det som ett fantastiskt samtalsämne och isbrytare för att bryta den initiala spänningen vid en tillställning.

Så nästa gång du planerar ett event i Stockholm, överväg att inkludera mingeltrolleri för att skapa magi och glädje bland dina gäster.

Trollkarl Stockholm
Magiker Stockholm
Hyr Trollkarl Stockholm
Trollkarl Talang Stockholm

SE DOUGLAS SUCCÈ I TV4

Douglas gjorde stor succé när han gick till final i TV4:s Talang. Programmet spelades in Subtopia i Stockholm och sågs av över 1 miljoner människor.