top of page

Magiker Event Blekinge


Magiker Blekinge

I helgen gjorde jag ett mycket trevlig event i Karlshamn på KaN-Galan. Som magiker är man ofta hemlig och gästerna vet inte om att man ska medverka. Exakt så var det på KaN-Galan. Cirka 300 personer hade samlats för att utse "Årets Företagare" bland annat. Jag tillsammans med Blossom Tainton var överraskningarna under kvällen, Blossom var konferencier och jag trollade. Jag gjorde två inhopp under kvällens Gala. Publiken var verkligen på topp och stämningen var grym under mitt första inhopp. Två timmar senare skulle jag in igen, jag märkte att nykterhetsnivån var betydligt lägre. Men när jag äntrade scenen blev alla faktiskt helt tysta. Det kändes som de gillade mig och min magi. Det är ju inte varje dag man får se en magiker i action! Direkt efter mitt sista trick så ställer sig alla 300 personer i lokalen upp och applåder åt mig, det var en fantastisk känsla! Tack Karlshamn, ni var grymma! Ikväll är jag på plats i Stockholm och ska agera magiker och underhålla SkinCity. Det är tredje gången redan i år som jag är i Stockholm. Som magiker får man resa mycket, men jag ska inte klaga, det är kul att mina tjänster önskas så pass mycket i Stockholm!

 

Vill ni boka en magiker? Douglas Nordenbelt är en magiker som erbjuder unik företagsunderhållning till ert nästa företagsevent, mässa, kick-off, m.m. Läs mer om hur ni kan boka Douglas som magiker här. Eller kontakta Douglas direkt: Douglas Nordenbelt Magiker 073-417 57 77 info@nordenbelt.com

Comentários


Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
bottom of page