top of page

Magiker Sölvesborgsgalan


Jag har fått äran att vara en av artisterna till Sölvesborgsgalan den 18:e mars. Jag kommer att dela scenen med sångerskan Hanna Hedlund. Det kommer garanterat att bli en magisk kväll med mycket humor och magi! Tidningen skriver såhär: "Sångerskan Hanna Hedlund som tävlat i Melodifestivalen och varit domaren tv-programmet "Talang" och trollkarlen Douglas Nordenbelt från Sölvesborg som underhållit det svenska fotbollslandslaget och tävlat i Nordiska mästerskapen står på scenen när årets företagare, årets nyföretagare och årets handlare ska utses på Sölvesborgsgalan den 18 mars." Läs hela artikeln här: http://www.sydostran.se/solvesborg/artisterna-till-solvesborgsgalan-klara

 

Douglas Nordenbelt är en professionell magiker som bjuder på en helhetsupplevelse till event och fest. Letar ni efter något spektakulärt till ert nästa företagsevent, se vad Douglas kan erbjuda som trollkarl, boka trollkarl här: http://nordenbelt.com Magiker Douglas Nordenbelt jobbar över hela Sverige, här är några exempel på städer där Douglas har trollat under 2016: Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Borås, Kalmar, Karlskrona, Kristianstad, Sölvesborg, Ludvika, Örebro, Västerås, Linköping, Norrköping, Vara, Varberg, Lund, Ronneby, Växjö och många många fler.

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
bottom of page