top of page

Underhållning Event Stockholm


Underhållning Event Stockholm

De senaste månaderna har jag haft fullt upp och agerat trollkarl på många olika event i Sverige. Men jag ska ändå försöka bättra mig och försöka blogga lite mer. En av årets bästa jobbdagar var när jag gjorde ett dubbel-gig i Stockholm. Först var det underhållning på ett event på Stockholmsmässan inför 1500 personer. Företaget Monitor ERP System AB arrangerade ett jättetrevlig event där de lanserade en ny produkt. Jag var inte den enda artisten som arbetade på eventet, bland annat fanns även Mikael Tornving och Jessica Andersson på plats. Min magi var väldigt uppskattad och mina 2 timmar bara flög iväg. Direkt efter jobbet på Stockholmsmässan satte jag mig en taxi och åkte mot Fotografiska för nästa event. Företaget InfoCaption AB arrangerade en kundkonferens. Jag tillsammans med det fantastiska bandet "Underhållningen" stod för kvällens underhållning. Jag fick agera både minglande trollkarl och sen avsluta kvällen med en magisk och interaktiv scenshow. Söker ni ett band till ert nästa event i Stockholm, då kan jag varmt rekommendera http://underhallningen.se/ Jättekul att få köra show på Fotografiska i Stockholm och extra kul när alla verkade vara jättenöjda. Här är två referenser ifrån kvällen: https://vimeo.com/185006157 https://vimeo.com/185003358

Underhållning Event Stockholm

Idag är det den 1:e December vilket innebär att vi går in i den tuffaste månaden på året. Alla helger är uppbokade, mycket jobb men samtidigt jättekul! Jag har fått väldigt mycket förfrågningar, det är både kul och tråkigt. Det är kul att efterfrågan är så stor för mina tjänster, men också tråkigt att behöva säga nej till så många jobb. Nästa år rekommenderar jag er alla att vara ute i tid för att boka underhållning till Julbord & Julfester!

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
bottom of page