BRONS I NORDISKA MÄSTERSKAPEN 2016 ALLMÄN MAGI
Douglas Nordenbelt Magiker Trollkarl

UNDERHÅLLNING TILL JULBORD & JULFEST

Douglas Nordenbelt är en trollkarl som skapar både omöjliga och oförglömliga julbord.

De senaste åren har det blivit väldigt trendigt att engagera en trollkarl vid julbord och julfester. Antingen som minglande trollkarl vid borden eller en fartfylld show på en scen. Oavsett om det är på en julgala inför 1000 personer eller en mindre företagsfest för 30 personer är Douglas flexibel och kan alltid anpassa sig efter situationen. Med över 10 års erfarenhet vet Douglas hur man underhåller en publik.
Trolleri i samband med julbord eller julfest är den perfekta isbrytaren och blir garanterat en succé!


 

MINGELTROLLERI

Bröllopsunderhållning - Underhållning till Bröllopet

Mingeltrolleri är den perfekta isbrytaren till ditt julbord och uppskattas alltid av gästerna. Douglas minglar runt bland gästerna och bjuder på magi på riktigt nära håll. Mingeltrolleri passar lika bra till stående som sittande gäster. Högklassigt trolleri kombineras med en stor portion humor. Papper blir till 100-lappar, mynt försvinner, kort ändrar valör m.m. 
Detta är en väldigt populär tjänst och blir ofta kvällens samtalsämne.

 

Bröllopsunderhållning - Underhållning till Bröllopet

På scen blir det en show med högt tempo, mycket humor och trolleri på hög nivå. Showen anpassas efter dina önskemål och kan framföras för allt från 20 till 3000 personer. Douglas show engagerar hela publiken och gör dina gäster till kvällens stjärnor. En scenshow är den perfekta underhållningen om du vill underhålla alla dina gäster samtidigt under julbordet.
Douglas kan också medverka vid en julgala eller stora julshower, här kan han hoppa in och köra kortare nummer från scenen i olika omgångar.
Allt efter kundens önskemål.  

SCENSHOW

Bröllopsunderhållning - Underhållning till bröllopet

Kombinera mingeltrolleri med en scenshow. Börja med mingeltrolleri när dina gäster anländer till julbordet eller när de står i lång kö och väntar på att få ta mat. Avsluta sedan med en scenshow efter julbordet eller till kaffet. 
En magisk kväll helt enkelt! 

MAGISK KVÄLL

VIDEO FRÅN TIDIGARE JULBORD


 

"Det blev jättelyckat att ha med Douglas på våran Julfest. Du bjöd på mycket ny magi som man aldrig tidigare sett. Du var fantastisk med din närvaro inför hela publiken och fick verkligen alla engagerad! 
Vi är sjukt nöjda, en stor tumme upp till dig!"
- Lidingö Stad

 

KONTAKT

 

Douglas Nordenbelt
Info@nordenbelt.com

Adress:
Lilla Skolgatan 4C
Sölvesborg, Blekinge, 29431

 

Bröllopsunderhållning - Underhållning till bröllopet
  • White Facebook Icon
  • White YouTube Icon
  • White Instagram Icon

Vill du ha ett kostnadsförslag eller bara veta mer om Douglas? Fyll i formulären. 

Trollkarl skåne

Meddelandet togs emot.