top of page

MAGIC
SHOWTIME

MAGI, HUMOR OCH HÄPNADSVÄCKANDE ÖVERRASKNINGAR

80 minuter maxad underhållning när Douglas Nordenbelt intar Kristianstad Teater under två kvällar  med sin nya magishow Magic Showtime. Är du redo att bli underhållen?

unnamed-3.jpg
Biljetter
653A1096.jpg

BILJETTER

Magic Showtime spelas under två kvällar på Kristianstad Teater, den 3:e och 4:e oktober. Totalt finns det 724 biljetter till försäljning. Boka din biljetter idag, innan det är försent. 


OKT

Kristianstad Teater


OKT

Kristianstad Teater

MAGIC SHOWTIME - TRAILER
Douglas Nordenbelt

MAGIC SHOWTIME - TRAILER

Douglas Nordenbelt presenterar Magic Showtime - en fullspäckad och spektakulär show fylld med humor, interaktiva nummer och magi som kommer få dig att tappa hakan.

Douglas Nordenbelt är inte den klassiska trollkarlen. Här finns inga kaniner i hattar, inga itusågade damer, inga stora boxar. Tänk dig istället magi som tar dig rakt in i nutiden. Det är fräsch, ny och modern underhållning som du aldrig tidigare har sett.

 

Du kanske känner igen Douglas från TV4 och programmet Talang. I Talang tog Douglas svenska folket med storm efter en stor succé där han tog sig hela vägen till finalen. Bianca Ingrosso hyllade honom och sa: "Det bästa jag har sett". Idag är Douglas en av landets mest bokade trollkarlar och över 50 miljoner människor har blivit förbluffade och fascinerade av hans trolleri online på TikTok och YouTube.

 

En kväll med Douglas är en kväll du sent kommer att glömma. 

Gör dig redo för show, gör dig redo för Magic Showtime. 

 

Speltid: 80 minuter, ingen paus.

653A1086.jpg

FAQ

VAD KOSTAR BILJETTERNA?

Biljettpriserna är uppdelade i tre kategorier beroende på var i teatern du sitter. De bästa platserna på parkett och första balkong kostar 325:-, därefter är det 265:- och sedan 100:-. Ungdom betalar halva priset. 

HUR LÅNG ÄR SHOWEN?

Showen är 80 minuter utan paus. 
Ni får dock ha överseende med att Douglas kan få feeling och showen kan bli några minuter längre. 

FUNKAR SHOWEN FÖR BARN?

Showen är i första hand skapad för en vuxen publik. 
Men har du som barn ett intresse för trolleri är det inga problem att se showen, där är inga skämt under bältet och inget som är läskigt. 

PRESSBILDER
Bilderna gåra bra att använda vid marknadsföring av showen. Bilderna är tagna av JM Arts. 

bottom of page