TROLLKARL TILL BRÖLLOPET
UNIK BRÖLLOPSUNDERHÅLLNING

 

BRÖLLOPSUNDERHÅLLNING

 

Letar du efter den perfekta underhållningen till din stora dag? Douglas har stor erfarenhet av bröllopsunderhållning och har uppträtt på bröllop över hela Sverige. Douglas magi aktiverar dina gäster och skapar bästa möjliga underhållning till ditt bröllop. Boka en upplevelse som dina gäster sent kommer att glömma och gör ditt nästa bröllop till en succé!

Minglande trollkarl
Detta är ett mycket populärt val. Medan gästerna väntar på att fotograferingen ska bli klar är det vanligtvis 1-2 h mingel. Detta är den perfekta tiden för Douglas att mingla runt bland gästerna och bjuda på trolleri på riktigt nära håll. Papper blir till 100-lappar, mynt försvinner, kort ändrar valör m.m. Douglas magi under minglet blir den perfekta isbrytaren och stämningen bland gästerna blir på topp. 

Scenshow 
Efter middagen är det ett perfekt tillfälle för Douglas att inta scenen och bjuda på en magisk show. Det blir en show med högt tempo, mycket humor och ett specialanpassat nummer för brudparet på scenen. Oförglömlig magi kombinerat med humor.

Toastmaster

Söker du någon som kan vara Toastmaster till bröllopet? 
Douglas är inte bara en duktig magiker utan också en väldigt duktig toastmaster och talare. Med hjälp av magiska och komiska inslag dirigerar Douglas ditt bröllop till det bästa möjliga. Anlita en toastmaster som kan sin sak istället för att be en vän göra jobbet. 

"Vill tacka för ett suuuuupergrymt uppträdande igår på Örtofta slott. Det var väldigt uppskattat av både oss och alla gäster. Alla pratade om det resten av kvällen igår och hela dagen idag!
Bruden och jag är fortfarande helt amazed! 

Keep up the good work, du är fantastiskt duktig!"

Christian & Elenora - Eslöv

RESERVERA
DITT DATUM

Vill du boka Douglas till ditt bröllop? 

SKICKA FÖRFRÅGAN

VARFÖR EN MAGIKER TILL BRÖLLOPET?

ISBRYTARE

Trolleri är den perfekta isbrytaren till ditt bröllop.
När dina gäster möter Douglas på bröllopet är det oftast ett oförglömligt möte, med hjälp av små medel får han era gäster att skratta och förundras.

Magi skapar en avslappnad, skön och framförallt en rolig stämning. Garanterat en snackis och ett perfekt sätt att introducera gäster med varandra. 


 

FÅR FART PÅ FESTEN

Douglas viktigaste uppgift till ert bröllop är att skapa en fantastisk stämning. Douglas är en expert på att underhålla gästerna, få de att skratta och framförallt engagera dom. 
Efter en lång middag och många tal är trolleri ett perfekt alternativ om du vill få fart på festen.

UNIK UNDERHÅLLNING

Många har sett magi på TV men väldigt sällan live. Att uppleva magi mitt framför näsan och i dina egna händer är en otrolig känsla. 
Ett möte med Douglas är en ny och unik upplevelse. 
 

 
KONTAKTA DOUGLAS

För att se om Douglas är tillgänglig för ditt bröllop, kostnadsfri offert eller andra frågor, fyll i formulären nedan för ett snabbt svar. 

Douglas Nordenbelt
Info@nordenbelt.com

Meddelandet togs emot.

  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon