top of page

TROLLKARL TILL BRÖLLOPET
UNIK BRÖLLOPSUNDERHÅLLNING

BröllopLäsMer

BRÖLLOPSUNDERHÅLLNING

 

Letar du efter den perfekta underhållningen till din stora dag? Douglas har stor erfarenhet av bröllopsunderhållning och har uppträtt på bröllop som trollkarl över hela Sverige. Douglas magi aktiverar dina gäster och skapar bästa möjliga underhållning till ditt bröllop. Boka Douglas som underhållning till ditt bröllop och du får en upplevelse som dina gäster sent kommer att glömma!

Julia-Oscar-smallpigart-0995.jpg
Julia-Oscar-smallpigart-0953.jpg

Minglande trollkarl
Detta är ett mycket populärt val. Medan gästerna väntar på att fotograferingen ska bli klar är det vanligtvis 1-2 h mingel. Detta är den perfekta tiden för Douglas att mingla runt bland gästerna och bjuda på trolleri på riktigt nära håll. Papper blir till 100-lappar, mynt försvinner, kort ändrar valör m.m. Douglas med underhållning under bröllopsminglet blir den perfekta isbrytaren och stämningen bland gästerna blir garanterat på topp. 

Scenshow 
Efter en middag med mycket tal, mat och dryck så passar det perfekt med underhållning till ditt bröllop. Douglas att intar scenen och bjuda på en magisk show. Det blir en show med högt tempo, mycket humor och ett specialanpassat nummer för brudparet på scenen. 
Det här blir oförglömlig bröllopsunderhållning, magi kombinerat med humor.

Toastmaster

Söker du någon som kan vara Toastmaster till bröllopet? 
Douglas är inte bara en duktig magiker utan också en väldigt duktig toastmaster och talare. Med hjälp av magiska och komiska inslag dirigerar Douglas ert bröllop till det bästa möjliga. Här får du bröllopsunderhållning under hela kvällen. Anlita en toastmaster som kan sin sak istället för att be en vän göra jobbet. 

SHOWREEL

SHOWREEL

"Vill tacka för ett suuuuupergrymt uppträdande igår på Örtofta slott. Det var väldigt uppskattat av både oss och alla gäster. Alla pratade om det resten av kvällen igår och hela dagen idag!
Bruden och jag är fortfarande helt amazed! 

Keep up the good work, du är fantastiskt duktig!"

Christian & Elenora - Eslöv

RESERVERA
DITT DATUM

Vill du boka Douglas till ditt bröllop? 

SKICKA FÖRFRÅGAN

VARFÖR EN MAGIKER TILL BRÖLLOPET?

ISBRYTARE

Trolleri som underhållning är den perfekta isbrytaren till ert bröllop.
När dina gäster möter Douglas som trollkarl på bröllopet är det oftast ett oförglömligt möte, med hjälp av små medel får han era gäster att skratta och förundras.

Magin skapar en avslappnad, skön och framförallt en rolig stämning. Garanterat en snackis och ett perfekt sätt att introducera gäster med varandra. 


 

Julia-Oscar-smallpigart-1000.jpg
Julia-Oscar-smallpigart-1150.jpg

FÅR FART PÅ FESTEN

Douglas viktigaste uppgift som bröllopsunderhållare är att skapa en fantastisk stämning. Douglas är en expert på att underhålla gästerna, få de att skratta och framförallt engagera dom. 
Efter en lång middag och många tal är trolleri ett perfekt alternativ om du vill få fart på festen.

UNIK UNDERHÅLLNING

Många har sett magi på TV men väldigt sällan live. Att uppleva magi mitt framför näsan och i dina egna händer är en otrolig känsla. Det är inte många som har sett trolleri som underhållning på ett bröllop, men de som har sett, de älskar det!
Douglas som bröllopsunderhållare är verkligen en unik upplevelse. 
 

KontaktBröllop
KONTAKTA DOUGLAS

Här bokar du din underhållning till ditt bröllop.
För att se om Douglas är tillgänglig för ditt bröllop, kostnadsfri offert eller andra frågor, fyll i formulären nedan för ett snabbt svar. 

Douglas Nordenbelt
Info@nordenbelt.com

Meddelandet togs emot.

  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon
bottom of page