top of page
DSC_6120_edited_edited.jpg
DOUGLAS NORDENBELT

KONFERENCIER & MODERATOR
MED EN MAGISK TOUCH

En unik helhet med en magiker, underhållare och
konferencier i ett och samma paket.

EN KONFERENCIER SOM VET HUR MAN UNDERHÅLLER EN PUBLIK 

Behöver ni en konferencier som kan leverera en professionell och underhållande upplevelse för ert evenemang? Då behöver ni Douglas! Med sina skarpa kunskaper inom trolleri kommer Douglas att trollbinda er publik med humor, hög energi, tankeläsning och magi som ingen kommer att glömma.

Oavsett om du planerar en stor konferens eller en mer intim tillställning är Douglas ett perfekt val som er nästa konferencier. Med naturliga karisma, exceptionella kommunikationsfärdighet och enastående förmåga att fånga sin publik får ni en minnesvärd upplevelse tillsammans med Douglas.

"EXCELLENT FRAMTRÄDANDE
OCH KONFERENCIER FRÅN BÖRJAN TILL SLUT"
 

- KRISTIANSTAD KOMMUN

16052019-UA8173.jpg
DSC07335_OFFLINE-1.jpg

Varför Douglas?

En duktig konferencier kan vara skillnaden mellan ett bra event och ett fantastiskt event. Douglas kan vara den skillnaden. Med Douglas får ni en unik helhet som få andra kan erbjuda, ni får både en underhållare av rang och en duktig konferencier, allt i ett och samma paket. Läs mer här nedan om varför ni ska välja Douglas. 

DSC_5038-2.jpg

TRYGGHET OCH ERFARENHET

Med  över 15 års erfarenhet i branschen får du en trygg och säker underhållare i Douglas. Han har uppträtt på många av de största eventlokalerna i Sverige, så som Tele2 Arena, Globen, Turning Torso, Gothia Towers, Falkenberg Strandbad, Ystad Saltsjöbad, Steam hotel och många fler. Douglas har underhållit i över 10 olika länder för över 150 000 personer på både svenska och engelska. 

ENERGI OCH HÖGT TEMPO

Ert nästa event behöver inte bli tråkigt. Douglas hjälper er att hålla tempot och energin uppe under hela evenemanget. Douglas ser till att hålla publiken entusiastisk, oavsett om det handlar om att locka upp stämningen med trolleri och humor, eller att engagera deltagarna i en debatt eller en workshop. 

16052019-UA9950.jpg
LindaDahlqvistPhotography-7283.jpg

HUMOR OCH GLIMTEN I ÖGAT

Douglas är en trollkarl och underhållare som alltid sprider glädje, skratt och värme omkring sig. På scen blir det pricksäker och spontan humor, alltid med glimten i ögat. Med sin erfarenhet och rutin vet Douglas precis var gränsen mellan allvar och skoj går någonstans. 

Han kan konsten att prata allvar på ett underhållande och humoristiskt sätt. 

MAGIKER OCH UNDERHÅLLARE 

En av de största fördelarna med att anlita Douglas som moderator eller konferencier är hans stora reporter av underhållning till ert event. Ni behöver inte tänka på att hitta annan underhållning, Douglas är underhållningen. 

Tänk er att schemat går snabbare än planerat eller att en talare inte dyker upp, det fixar Douglas. Vid de här tillfällena plockar Douglas fram ett ess ur rockarmen och levererar trolleri som får gästerna att häpna. 

Julia-Oscar-smallpigart-1150.jpg
DSC_4604.jpg

PROFESSIONALISM

Douglas är en kunnig och professionell konferencier som bidrar till den övergripande kvaliteten och professionalismen för ditt event. Han skapar en smidig och välstrukturerad publikupplevelse, från introduktion av talare och artister till program och avslutning. Douglas ser till att ert event håller tiden och att schemat följs, han sköter alla övergångar mellan de olika programdelarna, allt på ett naturligt och smidigt sätt.

ANPASSNINGSBAR OCH FLEXIBEL

Har ni ett specifikt tema på ert evenemang? Douglas hjälper er att följa det temat. Han kan släppa igenom relevant information om en produkt eller tjänst och anpassa sin presentation efter publikens intressen, ålder och kulturella bakgrund. Genom att tala på ett sätt som passar för olika åldrar och erfarenhetsnivåer, kan de säkerställa att din publik har en positiv och engagerande upplevelse av evenemanget.

DSC_4782.jpg

NÖJDA 
KUNDER

Edited Image 2016-03-01 14-21-16
Edited Image 2016-03-01 14-25-28
Edited Image 2016-03-02 09-03-06
Volvo-Iron-Mark-Black.png
Edited Image 2016-03-01 14-20-37
Edited Image 2016-03-01 14-05-51

CHRISTINA

Toastmaster på ett bröllop

"Vi vill rikta ett enormt stort tack till dig Douglas. Ditt bemötande och fantastiska underhållning var så otroligt uppskattat av alla och vi är så glada och nöjda att vi valde dig som toastmaster. Det hade aldrig blivit så lyckat utan dig, du är bara bäst!" 

JACOB

Konferencier på fotbollsgala

"Vi hade nöjet att ha Douglas som vår konferencier på vår gala och han var verkligen kvällens stjärna. Professionell, välorganiserad och hade en förmåga att hålla publiken engagerad och underhållen under hela evenemanget. Vi rekommenderar starkt Douglas!"

PATRIK

Moderator på företagskonferens

"Stort tack för ditt engagemang och din proffsighet. Vi kan varmt rekommendera att anlita en magiker som moderator, det var verkligen en hitt. Din tajming och säkra humor tillsammans med några otroliga trolleritricks var en av höjdpunkterna under vår konferens. " 
DSC_4899-2.jpg
KONTAKT

För att se tillgänglighet för ditt event, kostnadsfri offert eller andra frågor, fyll i formulären nedan för ett snabbt svar. 

Meddelandet togs emot.

Douglas Nordenbelt | Info@nordenbelt.com | 073-417 57 77

  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon
bottom of page