top of page

En magisk sommar! Trolleri i Skåne


Sommaren har varit magisk på många sätt. Just nu sitter jag och tänker tillbaka på sommarens jobb och vilken sommar det har varit! Jag har trollat på bröllop, privata fester och företagsevent. Jag haft turen då nästan alla mina trollerijobb har varit i Skåne. Förra året hade jag lite bokningar på sommaren, men årets sommar har varit allt över förväntan och jag har gigat nästan varje helg. Först ut var jag och trollade på invigningen av Restaurang Lilla P i Kristianstad, en fantastisk restaurang med mat i hög klass, förmodligen Kristianstads bästa restaurang. Kvällen var väldigt trevlig och det var väldigt kul att få bjuda Kristianstad på trolleri. Min vän Jonas Persson var med mig och filmade, ni kan se filmen HÄR. Därefter blev det trolleri på ett företagsevent utanför Malmö på Falsterbo Horse Show. Min show skulle varit utomhus men vädret var kaos så jag fick flytta in ett av tälten som fanns på plats. Som trollkarl gäller det att vara professionell och anpassa sig efter sig efter situationen. Trotts dåligt väder gick det kanon och publiken var mycket nöjda! I mitten av sommaren gick jag in i födelsedagsfirandet och det blev tre privatfester på raden. En 50-årsfest i Gislaved, där det blev mingeltrolleri. En 25-årsfest med trolleri i Göteborg, där blev det både mingeltrolleri och scenshow och dessutom ett specialnummer med killen som fyllde år. Som avslutning blev det en 50-årsfest i Åhus, kanske sommarens bästa gig. Jobbet var på Åhus Gästgivaregård och det gick fantastiskt bra! Jättefin lokal, trevliga gäster och en mycket lyckad show som avslutades med stående ovationer! Fick detta mejl efter mitt framträdande: "Tack än en gång för en magisk kväll, mannen så nöjd. Du var då himla duktig!" Under juli månad hann jag dessutom med ett jobb på ett företagsevent i Brantevik. Förra året hade de anlitat Malin Nilsson ( Första kvinna att vinna Nordiska Mästerskapen i trolleri). Malin var som en mentor för mig när jag började trolla och lärde mig mycket. Det kändes väldigt ärofyllt att få trolla där istället för henne. Efter showen fick jag höra många positiva kommentarer, bland annat: "Jag gillar egentligen inte trolleri, men detta var helt fantastiskt, du var inte bara bra på att trolla utan också väldigt rolig!" I Augusti var det dags för sommarens första bröllopsunderhållning. Först ut var ett intimt och litet bröllop i Simrishamn. Det blev både mingeltrolleri och en magisk scenshow. Helgen efter blev det trolleri på ytterligare ett bröllop, denna gången på Örtofta Slott. Brudparet var väldigt nöjda och jag fick följande mejl dagen efter: "Hej D,Ville bara tacka för ett suuuuupergrymt uppträdande igår på Örtofta slott. Det var väldigt uppskattat av både oss och alla gäster. Alla pratade om det resten av kvällen igår och hela dagen idag!Bruden och jag är fortfarande helt amazed över tricket där du förvandlade kortleken som vi höll i våra händer till en glasskiva...Keep up the good work, du är fantastiskt duktig! Vi kommer rekommendera dig för alla vi känner :)" Direkt efter bröllopet bar det iväg till Lund där jag trollade på en privatfest där två tvillingar fyllde 30. Jag gjorde en show i ett litet partytält, men vilken stämning det var, fantastiska människor. Sommaren avslutades med trolleri på en fest i Malmö. En otroligt lyckad kväll, med dubbla stående ovationer. Det är en fantastisk känsla att få stående ovationer och jag får rysningar i kroppen då jag tänker tillbaka på det. Det är inte ofta jag skryter om mig själv, men just nu känner jag mig väldigt stolt över mitt jobb och jag kommer inte ihåg senast jag gjorde en show och det inte gick bra. Jag har fortfarande otroligt mycket att lära och utvecklas, men min utvecklingskurva pekar endast uppåt just nu! Tack alla! Jag ser redan framåt emot hösten med alla spännande företagsevent. Det blir underhållning på fotografiska i Stockholm, Stockholmsmässan, invigning av Volvos nya lokaler m.m.

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
bottom of page