PROFESSIONELL  MAGIKER
UNDERHÅLLNING TILL EVENT OCH FEST

DOUGLAS NORDENBELT
MAGIKER & UNDERHÅLLARE

Douglas Nordenbelt är magikern för dig som letar efter spektakulär underhållning till nästa företagsevent, konferens eller fest. 
Här hittar du en professionell och erfaren magiker som kombinerar humor och magi för att skapa en minnesvärd underhållning till ert nästa event.  

 
DSC_4690_edited.jpg
56-IMG_7494.jpg

MINGLANDE MAGIKER

Douglas erbjuder den perfekta isbrytaren som minglande magiker till ditt nästa event. Mingelmagi i samband med fördrinken eller under middagen blir garanterat en succé.
Omöjlig magi & tankeläsning mitt framför ögonen på era gäster, allt på ett charmigt och underhållande sätt!

SCENSHOW

På scen blir det en interaktiv show från början till slut. Douglas som magiker får dina gäster att skratta, förundras och viktigast av allt, underhållas!
Ett perfekt inslag vid konferens, företagsevent, kick-off m.m.
Mer än bara en magishow. 

MAGISK KVÄLL
Anlita en konferencier som kan sin sak till ert nästa event. Douglas är inte bara en duktig magiker utan också en väldigt duktig konferencier och talare. Med hjälp av trolleri och komiska inslag dirigerar Douglas ert event till det bästa möjliga. 

 

VILL DU BOKA EN MAGIKER?
RING MAGIKER DOUGLAS IDAG 073-417 57 77

"Så j*äkla bra! Du gjorde vår kväll!"
- Jens Palo, Volvo Penta AB 

SKRATT OCH FÖRUNDRAN
OFÖRGLÖMLIG UNDERHÅLLNING

MAGI. HUMOR. INTERAKTION. 
Douglas Nordenbelt är en magiker som älskar att underhålla publiken!

Bokar ni Douglas som magiker till ert nästa event, blir det underhållning som ni sent kommer att glömma.

Det blir en unik kombination av högklassigt trolleri och humor som garanterat får dina gäster att skratta.

 

Douglas syns ofta på företagsmarknaden och underhåller kontinuerligt på event och fester över hela Sverige. Douglas utgår ifrån Blekinge men jobbar som magiker över hela Sverige, te x i Stockholm, Göteborg, Malmö, m.m. Förutom magiker i Sverige så har Douglas också jobbat utomlands, han har gjort över 250 shower i Spanien och Grekland och har bland annat trollat under Fotbolls-EM 2016 i Frankrike för över 3000 personer. 

 

När du bokar Douglas kommer du märka hur enkel och professionell han är att jobba med. Från start till mål hjälper han dig att planera vad du vill uppnå och vad för underhållning som passar just ditt event bäst!

Oavsett om det är på den stora scenen inför 1000 personer eller som minglande magiker inför 30 personer är Douglas flexibel och kan alltid anpassa sig efter situationen. 

 

Vill du boka en magiker som underhållning till ditt nästa event?

Douglas gör dig inte besviken. 

 
KONTAKTA DOUGLAS

För att se om Douglas är tillgänglig för ditt event, kostnadsfri offert eller andra frågor, fyll i formulären nedan för ett snabbt svar. 

Douglas Nordenbelt
Info@nordenbelt.com

Lilla Skolgatan 4C, 29431
Sölvesborg Blekinge

Meddelandet togs emot.

  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon