KAMERATRICKSPOSTER_edited.jpg

KAMERATRICKS - DIGITAL MAGISHOW

Douglas har skapat en interaktiv och virtuell trollerishow som funkar perfekt över Zoom
(Eller Teams, Google Hangout osv).

Kameratricks är en interaktiv halvtimme med magi, komedi och oväntade överraskningar som levereras direkt till ditt vardagsrum, kontor, konferenslokal osv. Trots att publiken och Douglas sitter på olika sidor av skärmen, så kommer publiken att vara delaktiga i hela showen och vara en del av magin.

Kameratricks är det perfekta inslaget till ert nästa digitala möte. Oavsett om det är en konferens över zoom, en digital AW med arbetskollegorna eller en fest över nätet, möjligheterna är oändliga.

KAMERATRICKS - VIRTUELL MAGISHOW

KAMERATRICKS - VIRTUELL MAGISHOW

FRÅGOR OCH SVAR

HUR LÅNG ÄR SHOWEN?
Showen utgår ifrån 30 min men kan anpassas helt efter era önskemål. Önskar ni att showen delas upp och spelas i t ex 2x15 så funkar det bra.

VILKEN PLATTFORM ANVÄNDS?
Ni som kund kan själva bestämma vilken plattform ni vill showen ska spelas igenom. Antingen skapar ni ett eget möte som Douglas medverkar i eller så skapar Douglas ett möte där ni bjuds in till att medverka.  

FUNGERAR VERKLIGEN TROLLERI DIGITALT?
Absolut! Trolleri kan vara både visuellt och interaktiv vilket gör att det fungerar fint över en skärm. All magi är testade för både små och stora grupper för att det ska fungera så bra som möjligt. En del av magin är till och med bättre över en skärm än i det verkliga livet. 

ÄR DET KAMERATRICKS I SHOWEN?
Nej, såklart inte.  Men en del av magin är så pass BRA att det kommer kännas som kameratricks. 

HUR MÅNGA PERSONER KAN SE SHOWEN SAMTIDIGT?
Det finns inga begränsningar. Är ni 2 personer så funkar det bra och är ni 500 så funkar det också bra. Showen anpassas efter just ert arrangemang och era önskemål. 

VAD FÖR TEKNIK KRÄVS FÖR ATT KUNNA SE SHOWEN?
Douglas rekommenderar att de som medverkar har en webbkamera och någon typ av mikrofon (vilket nästan alla datorer har inbyggt). Er mikrofon kommer att vara avstängd fram tills att Douglas vill interagera med er om ni blir en av de utvalda som får vara med i showen. Showen fungerar utan mikrofon men för bästa upplevelse så rekommenderas en mikrofon. 

ÄR SHOWEN CORONA-SÄKER?
Douglas show Kameratricks är den säkraste underhållningen ni kan hitta. Ingen risk för någon smitta!

"Tack för showen! Den blev väldigt uppskattad, ljud och bild fungerade mycket bra. Imponerad över hur du lyckades fånga publiken trots att det var digitalt."

-Qliro AB